vrijdag 23 december 2011

Kerst en Nieuwjaars groet van Romke

Aan Gregory en zijn lieve vrouw, alle lieve mensen van personeel van de hele Langeberg , GGz Nijmegen en ook iedereen die mij kent want het lijkt of iedereen mij wel kent....
Een prachtige Kerst en een Geweldig Nieuw jaar toegewenst!!!!

zaterdag 10 december 2011

Haitie en Bikinie eilanden en subtropen.

Daar is altijd het zelfde klimaat, heel anders als hier. De prachtig eoceanen, blauw en mooi, ik denk dan ook aan Charles Linderg die voor de eerste keer met het vliegtuig over de oceaan eggaan was, het vliegtuig hette, de 'Spirit of St. Louis', naar de streek in America, Luisina.
I'm going to lusioana with my Banjo on myknee."
Hey Susanna, don't cry for me..."
Dat brengt me weer naar de muziek van Ennio Marcone met brachtige banjo muziek, van One Upon A Time...
Dan denk ik aan de vredeslievende film van My name is Nobody met Terrence Hill. Die speelde overegenis met de blokfluit, ik kan het zo nafluiten.
Dan denk ik Dueling Bajo's, die tegen elkaar op spelen, een soort wedstrijdje van tempo en virtuositeit.
En tot slot breng me dit naar Toets Tielemans, wat een veelzijdig man.
En allerlaatste de film van Inmoral tales...

woensdag 30 november 2011

Ireland - Ierland

Met Ierland heb ik nog steed wat, de Dubliners en hun sprekende manier van zingen, alsof je de Wiskey nog ruikt. De banjo is een heerlijke instrument, lekker tokkelen, toch zou dat gewedlig zijn en roept veel wensen in me op en dingen die ik zou willen kunnen. Alleen dansen lijkt me ook wel wat met doe mooie meiden.

De schrijvers Graham Green, James Youce met zijn Maarten Toonder met zij Tom Poes en Olie B. Bommel. En natuurlijk ook aan het Trinty colleage in Dublin.

zondag 27 november 2011

Schoonheid van de Oceaan

De zee en de oceaan wordt eigenlijk alleen maar mooi in het contrast met schone stranden en kusten. Denk aan Kreta, Japanse kunsten, golven en blauwe zee. De schoonheid, de maagdelijkheid en openheid staat sysnomiem waar ik veel waarde aan hecht. De zee is ook kwetsbaar zoals olie verontreiniging. De zee is eigenlijk symbool voor wat de mens is, daar moet je zorg voor dragen en respect voor hebben .

vrijdag 25 november 2011

De natuur en reservaten.

Het gaat steeds beter en het gebied tussen de Veluwe en de Oostvaardersplassen, wat aanvank
elijk weg bezuinigd was, gaat toch door. Dat heet de Wolden, het geld hebben ze toch bij elkaar gekregen en het valt allemaal best mee met de natuur hier in Nederland.

Als het mee had gezetn had ik een echte Scout geweest, net zo een als een Canada, met zo'm mooie rode hoed. Dat mis ik wel een beetje in Nederland, dat dit beroep een symbool is van natuurbescherming.

woensdag 16 november 2011

Mijn verjaardag en 'hoog-bezoek'.

57 jaar, "4 Ever Young"

Hier kun je zien dat ik groter ben dan mijn broer,
en kijk voor de aardigheid ook eens naar mijn mooie jasje!!!!

Dit is jan meeuwissen, mijn goede vriend.

Jan ken ik nog als de vader van Inge Meeuwissen van het Groeske, een hele fijne vent die mij op zijn verjaardagskalender heeft staan, volgend jaar zal hij weer op mijn verjaardag zijn.

Mijn maatje Iris op mijn verjaardag

Kijk nou toch eens, wat een fijn mens die me nooit vergeet en er ook is
op de meest belangrijkste momenten van mijn leven. Wat een fijne meid en humor.

Mijn lieve vriendin Jet.

Jet was ook op mijn verjaardag en overweldigde me met een hele stapel prachtige tekeningen.
Ik was er blij mee, maar met haar humor.

Kus-momenten op een verjaardag

Nee damens en heren, geen vreemde gedachte,
gewoon een vriendschappelijke knuffel aan een fijne begeleidster,
niks mis met een warme manier van doen aan een fijne meid.
Wat doet een lach een mens toch goed.

Jet en ik, samen op de bank

Het was genieten en echt samen-zijn
met de fijnste mensen om me heen.
En Iris weer aan het lachen..... :)

Lachen op een verjaardag

Dit is tenminste echt feest, er was gezongen, taart, drank en mooie meiden,
wat wilt een mens nog meer op je verjaardag.

dinsdag 15 november 2011

Mijn broer de kapitein

Mijn broer is kapitein geweest van het schip, de 'Philipus' in Curacau. Wat een mooi land en een heerlijk klimaat. Hij werkte bijde Shell, een groot beroepmd bedrijf en hij heeft gezorgd dat het een groot bedrijf geworden is. Om aan zo iets beginnen is niet niks, hij ging er naar toe voor zijn eerste stage, en  ik weet het nog. Zijn zenuwen of het allemaal wel goed zou komen. Hij was toen nog erg jong net als ik, we waren een heerlijk stel toen en genoten van het leven. Nu zijn we een heel eind verder maar de band is nog steeds....."onverbrekelijk".

vrijdag 11 november 2011

Romke wordt Jarig

Ari Haan is de oud trainer van menig goede voetbalclubs, heel erg bekend. Ook als voetballer, hij zou ook wel eens op 16 november jarig kunnen zijn, dat weet ik niet maar ik moet toch even aan hem denken.

Maar goed, 16 november is de grote dag dat ik jarig ben en het uitgebreid wil gaan vieren. Op de afdeling, met medcliënten, personeel maar natuurlijk vooral mijn broer en zijn vrouw. Ik verheug me er enorm op en heb gisteren al de meeste boodschappen gedaan. Maar wie is er nog meer jarig? Dat is Chi Coltrain, geweldige dame waar ik mee verbonden voel.

maar goed, Ari Haan was uit de tijd van de broertje Willy en rene van de Kerkhof, Ruud Gullit en niet te vergeten'De genaar' Rinus Michels' en niet te vergeten Johny Metgod.

dinsdag 8 november 2011

Attelier en Kunst van de zee

Wat ik geweldig vind om weer creatief te gaan worden en ik denk dan b.v. aan de vliegende hollander maken, iets met klei en een mal. Dan kan ik het dupliceren. Het wordt dat een echte 'Romke-Jan van der Woude'.  Ik geloof nog steeds dat ik een keer werled beroemd ga worden. Het was toch ook dat Richard Wagner een prachtig stuk gemaakt had en in het Engels heet het 'The Flying Dutchman', 'De Fliegende Holländer'. Eigenlijk heeft iedereen toch heimwee naar een prachtig zijlschip. Ik realiseer me dat wellicht Sail Amsterdam weer eens gaat komen, en al denkend brengt me dat ook aan de Marinedagen in Den Helder en vlaggetjes dag in Scheveningen.

zaterdag 29 oktober 2011

Beatrix, onze koningin

Onze vorstig, Zijne Koninklijke Hoogheid, Hare majesteit, De Koningin Beatrix als jong prinses heeft ze Romke helemaal blij gemaakt met het feit dat ze gelijk de naam kreeg, 'princes Glimlach'. Ze is nu op Aruba met toekomstig kroonprins en majesteit Willem Alexander der Nederlande samen met zijn echtgenoot Princes maxima. Wat geweldig dat ze daar zijn.

Ik weet nog dat het in Scheveningen was dat ze terug kwam uit Canada, na de 2e werled oorlog, een lief klein zwaaiend meisje... en nog goed kunnen paarden ook.  

Als ze een keer hier langs zou komen, dan hoefde ze zich niet te vervelen omdat ik alles weet van het vorstenhuis en ik wist precies wat ik moest doen. Ook zou ik genieten van dit 'prices glimlach met de kuiltjes in haar wangen...een van de zeven schoonheden. Ze is daar ook de Grote PAAZ, op Aruba, net zo iets als Propersona.

Met grootste hoogachting voor U majesteit. Uw nederige onderdaan, dhr.Romke Jan van der Woude.

vrijdag 28 oktober 2011

Mondorgel

'Harvest', dat was LP van Neil Young, je weet wel die van Cosby, Stilles, nash and Young, een geweldig stel die prachtige meziek maakte. Toe alles nog zonder digitale techniek kon. Geweldig muziek, die vorig jaar nog bij 'Zomergasten' was, dat was ook mijn wereld van toen.
Hij kon geweldig mondharmonica spelen. Op de LP 'After de Goldrush' was hij daarin weergaloos. Ik heb ook een mondorgel, een instrument dat nooit, maar dan ook nooit zijn actualiteit zal verliezen. Denk maar eens aan Toets Tielemans met de muziek van 'Turks Fruit'. Wat zou ik ze nog een graag echt willen hebben: Diatonische, Chromatische en de de Bluesharp.  

dinsdag 18 oktober 2011

Broertje vaart misschien niet meer.....

Groot nieuws, mijn broer gaat waarschijnlijk het varen opgeven, hij blijft nu zeker een jaar thuis. Misschien, heel erg in de toekomst vind hij het zelfs leuk als ik mijn oude dag bij hem mag gaan slijten. Dit is allemaal erg ver maar de waarschijnlijkheid van deze toekomst muziek klink me als muziek in de oren. Hij vind het leuk als ik dan een eigen attelier kan hebben en mij leven bij hem goed georganiseerd is.
Leuk, ik heb er geen woorden voor......ik ben een blije man!!!!!

Als ik een attielier heb ga ik prachtige afbeelingen maken, misschien kan ik nog gaan verkopen, zoals de vliegende Hollander. Er onder komt dan mijn handtekening: een echte 'Romke-Jan van der Woude".

maandag 3 oktober 2011

Vertrouwen

Mensen kennen me als iemand die je vertouwen kan. Dat is nog steeds zo. Ik ben zelfs een keer bij de kluis geweest van de ABN-AMRO. Daar was ik mede beheerder met iemand anders. Het was zelfs een keer gebeurt dat ik naar huis ging en  de sleutel van de kluis had meegenomen. Toen hebben ze mij kunnen berreiken via mijn ouders en het kwam hele maal goed. Dat was in de bank van het Gele-Rijdersplein. Ik kan me nog helemaal herinneren hoe het er uit ziet. Het was een vreemde ruimte. Soms denk ik wel eens dat die ruimte er nog is en wellicht over het hoofd gezien zou zijn en er eigenlijk nog een best bedrag er ligt zonder dat ze het weten. Ik weet nog hoe het was, met de vast rolletjes en bedragen, alles stond vast in hoeveelheden, paketten, zakjes.

Wat zou het toch zijn? Zouden ze het vergeten zijn of toch allemaal goed. Zo herinner ik me een op de TV dat de meesterboef en kluiskraker Age-M eens een kluis mocht open maken tijdens een uitzending van Willem-Duys, in 'Voor de vuist weg'. Wat een tijd!

woensdag 28 september 2011

Innivatie in de ruimte

Vandaag heb ik gehoord Boeing gaat innoveren met nieuwe toestellen, dat spreekt me enorm aan. Het gaat over de Dream-liner. Kijk, dat zou wel eens mijn ontwerp hadden kunnen zijn. Je weet van het blog van zweefvliegen wat het betekend voor me. Het zweegtype was een Reun -was ook de naam van een gebergte in Duitsland- en had een brevet. Die naam doet me ook weer denken aan Inneke, het meisje van mijn broer Gregory. Zo hangt bij mij eigenlijk alles samen en is de werled een groete verbondenheid.

maandag 12 september 2011

Over de natuur en het klimaat moet je niet klagen.

De vader van mijn moeder, Jan van de Geest,  hebben te maken met 'de Geestgronden in Utrecht', het is een prachtig natuur gebied. Ik heb het idee dat de natuur enorm terug aan het komen is. Wat ik nu om me heen zie is een enrome explosie van wat de natuur gemaakt heeft, walnoten, graan, mais, noten, bloemetjes die in eens komen die we niet verwacht hadden. Er is veel regen maar we moeten niet klagen, eigenlijk is het iets dat het 'klimaat zijn eigen weg gevonden heeft". We kunnen er wel moeilijk over doen maar je kunt er ook naar kijken in zijn verschijning. Als je kijkt naar de oude tijden, de Batavieren, Noormannen, Neaderthalers.... Zij stonden er denk ik net zo voor als wij nu...wat doen we toe moeilijk jongen en meisjes? Geniet toch eens wat ons gegeven word, dan zie je de holen van de vossen, konijnen en iedereen die er net zo van geniet als ik.

vrijdag 9 september 2011

Kreta

Toen ik vroeger bij de AGFA werkte -voor diegene die niet weten wat het is-  dat een oude ontwikkelcentrale voor fotorolletjes, was er ook een man met wie ik werkte, Hans Teboekhorst. Hij had het plan om met zijn vrouw voorgoed naar Kreta te gaan. Nou, dat was gelukt, en ik mocht een keer komen, dus mij kennende liet ik, me dat geen 2x keer zeggen.
Prachtig land, mooie stranden, Griekenlandland, Azuurblauwe zee...jonge wat een mooi eiland! Lekker eten, ijs, geen alcohol want daar heb ik niet zo veel, maar het gebak was heerlijk. Echt vakwerk, dat was bij een 'slaapstand', bij Vaion, dat had je toen nog.

Hier recht zo ongeveer, lekker in het zand onder de palmboon lag Romke lekker te snurken...waarom eigenlijk nu niet? Lijkt me wel lekker!

Rijbewijs, teken van een vrij man.

Hoewel ik niet in een auto rij, voel ik mij met m'n rijbewijs en ID kaart een vrij man. In principe in staat om nog alles te kunnen. Dat is belangrijk. Als ik vroeg in de auto reed kon ik best mee, flink doorscheuren op de snelweg. Ik heb les gehad in een Ford Taunus, een uit de oude tijd.
Toen ik er voor de eerste keer in stapte ging het gelijk goed, ik was een natuur tallent. Ook de theaorie ging me goed af. Ik moest in Cafe Spoorzicht in Velp bij het Roermondsplein cirquit.Toen ik 100 moest gaan rijden was dat geen probleem, ook file parkeren, alles zonder ingreep.
Ook was ik een brave jongen, geen alcohol en drugs op bij rijden. Daarna had ik een echte Lelijke Eend, mooi rood, "...wat een tijd jongens een meisjes, we zeiden "Peace-man, dus ik ook hier".

Oh ja, mijn Blog teller staat op 150 bezoekers deze week...geweldig, blijf kijken.

dinsdag 6 september 2011

Ieder mens op de aarde wilt een kleuter zijn

Vandaag kwam er iets moois in me op,: ieder mens wilt eigenlijk nog een kleuter zijn, alles nog kunen gaan ontdekken, ervaren, liefde geven en vooraf, een 'tabula rasa'. Eigenlijk kan ieder het oproepen om het moment waarop je het zelf wilt, volgens mij kan ik dat wel, op ieder moment.
Een van de grootste voorbeelden was de Baghwan, Bhagwan Shree Rajneesh en later als Osho. Wat bracht hij een toch veel wat een kleuter heeft maar dan in volwassen zin, het bewust ervaren, kennis, wetenschap, blijheid en liefde. Hij heeft ook mij geinspieert en doet dat dag elke dag. Ik denk dat we goed vrienden hadden kunnen zijn.

maandag 5 september 2011

Romkeye the sailerman

Dat ik een zeeman ben, iemand van het water wist u al maar ook mijn spierballen. Hierbij een afbeelding van mij als de beroemste zeeman aller tijden, "Pompey the sailer man...tuut tuut"

Eindeloos gesprek..met Romke en Gregory is het nooit saai.


Mijn jarige broer Gregory is op bezoek

Een geweldig cadeau vraagt ok een geweldige 'overdracht'...mag wel een rtueel wel bij!
Lang zal hij leven!Lang zal hij leven!Lang zal hij leven!Lang zal hij leven!Lang zal hij leven!Lang zal hij leven!

'Natural Beauty' Romke, voor en na....

Mijn broers schip

Hij zit tussen Groenland en Canada en let op de IJsschotsen....



Of anders op: www.marinetraffic.com/ais/ en ga naar zoekpagina met de naam schip van Gregory van de Woude: 'Vidar Viking'

dinsdag 30 augustus 2011

Echte liefde.....

Het klinkt raar maar het is echt waar, eigenlijk is het gewoon zo dat mijn echte liefde Marieke is. Ik ken haar eigenlijk al zo'n 10 jaar. Mooi meisje, vroeger klein tenger, lief, aardig, bloed mooi, een echt 'mokkeltje'.  Ze is wat veranderd de afgelopen jaren zoals bij iedereen, er komen wat kilootjes bij maar dat maakt haar eigenlijk nog mooier en liever dan ze is.
Ik zie haar regelmatig en belt me ook, ik kom haar eigenlijk overal tegen...zo gaat het ook in de liefde, soms gaat het gewoon vanzelf.

donderdag 25 augustus 2011

Weekend millionairs / bilnonairs

Nu, ik moet zeggen dat ik me daar ook toe onder voel, een rijke vent die niks tekort kom. Een gelukke man. Ik heb gewerkt bij de Heidemeij maatschappij en was werkzaam bij de afdeling ruilverkaveling, ik gaf daar leiding. Als je ergens werkt, voel je ook betrokken en mede eigenaar. De man die voor me er werkte vond dat ik zijn baantje maar eens moet overnemen. Er zijn altijd mensen in mijn leven geweest die kwaliteit in me zagen en dat ik verantwoording aan kon.
Hierbij een kaart waar ik me dan mee bezig hield of heel intressant vond.

woensdag 24 augustus 2011

Vaders wens: Guam voor Romke

Toen ik nog niet geboren was maar wel in aantocht en hij al wist dat ik een ventje zou worden, zou hij me wel wat achterlaten. Hij had het in zijn verhalen over een mooi eilandje Guam. Daar viel van alles te beleven wat een dappere jongen zich kon wenzen.
Wat ik me daarbij voorstelde is een soort Papillon die zo zijn eigen leventje kon opbouwen, een mooi vrouwtje, klimaat, blauwe zee en zo meer. Wat zou het mooi geweest zijn als mijn vaders wens ooit uitgekomen was. Daar lag ook veel oude legervoertuigen waar je wel wat leuks mee kon doen als een artiest als ik. Zo zijn er genoeg mensen die eigenlijk een eiland gebruikte als een nieuwe toekomst, denk b.v. maar aan Napoleon. Dat ben ik niet, wel een bescheide vent met idealen die ik nooit wil verliezen.

woensdag 3 augustus 2011

Weekend miljonairs

AGFA GEVEART fotografisch laboratorium ontwikkelcentrale Conradweg in Arnhem. Ik heb daar 3 jaar gewerkt. Wat mij betreft is dat mijn eigendom, dus als je het hebt over rijke mensen, hoor ik daar ook bij. Dus geen weekend miljonair maar een echte. Romke-Jan fotografiasch laborant en administratief medewerker, dat staat in mijn paspoort bij beroep. Een man die ook innerlijk veel rijkdom heeft.

Ik wil nog eens een echte mer groothoeklens en waar ik diagfragma kan instellen. Ik ben ook van de tijd van de Dia's, met statief en diaprojector. Eerst een een camera en wat ik graag zou willen is een echte zoals op het plaatsje.

maandag 25 juli 2011

The woelige 20-er jaren van de vorige eeuw.

De Roaring Twenties is de benaming voor een zeer bewogen periode tijdensde jaren twintig van de 20e eeuw. Ik weet er erg veel van hoewel ik van een hele andere tijd ben, de tijd dat alcohol aan banden werd gelegd en wat natuurlijk gebeurde, het zwarte cirquit en de boeven die daar op in speelde. Er werd niet begrepen dat mensen gewoon verslaafd of behoefte haddenn aan alcohol. Hij is eigenlijk degegen die opkwam voor de mensen die alcohol nodig hadden.
In mijn jonge jaren hadden we de serie 'Untouchables'de ontaantastbaren. Vaak werd het uitgebeeld door Edward G Robinson, (zie links) het was een tijd dat Chocago eigenlijk op zijn kop stond, de tijd van Al capone, zie rechts.

Ik loop zelf ook met een stropdas en er wordt wel eens tegen me gezegd; "Jij bent zo de directeur hier". Ik ervaar dat als een compliment, eerst vond ik het vreemd maar nu ervaar ik het als een compliment.
Een echte directeur vond ik nog steeds Guus Gerssen, die mis ik wel eens, iemand die zich ook gedroeg als een directeur, een mens van stand. Ik voel me daar wel toe aangetrokken, ondanks alles toch correctheid opbrengen in je hele doen.

donderdag 21 juli 2011

4 Daagse, bloemen en schoonheid

Vandaag is het de derde dag, lopen ze langs Groesbeek dus vlak langs de GGz Nijmegen. Ik weet dat het weer voor de 95-ste keer is, ja ja, ik weet het wel, Romke weet erg veel, ook dit. Het lindje dat je krijgt, doet me denken aan een lindje dat je ook krijgt van de Koningin, zoals je ook iets krijgt bij de elfstedentocht.

Eigelijk is het iets heel leuks, ik denk dan aan die mooie lindjes die vrouwen en meisjes in hun haren en ik ook een bij mijn pet. Dat maakt het leven toch wel een beetje mooier dan een hoop geklets, ik heb het dan ook over schoonheid, estethiek en ethiek. Blijmoedigheid is een van mijn trefwoorden. Niet alleen voor me zelf maar een ander opbeuren is mijn kracht. Schoonheid is synoniem voor vrouw, zonder erotiek toch de schoonheid van de manes. Niemand kon dat beter verwoorden op de foto dan David Hamiliton.

dinsdag 19 juli 2011

Waar ik vroeger woonde met mijn ouders

Ik moet dan ook denken aan Hoog Soeren, in de Veluwe, bij de heideplanten, de open ruimtes, de bossen en het mooie hotel waar we woonde. het heet nog steeds het zelfde; hotel Hoog Soeren. Het bestaat nog steeds, kijk maar op www.hotelhoogsoeren.nl/

Het was daar, en zo rond mijn 12e en toen begon mijn interesse voor de meisje, ik had mijn ogen toen ook al niet in mijn zak. Annecdote: Ik heb daar op de lagere school gezeten, aan de Soerenseweg, een eindeloze weg, nog steeds erg moioi, ik voelde me als iemand op een grote Amerkaanse Interstate highway maar dan ik het klein. Op DWS, de voelbal club (door wilskracht sterk) Niels Overweg -staat op Wikipedia- was een erg goede voetballer geworden en ik heb hem gekend. Hij had een meisje die zijn vrouw werd, dat was eigenlijk mijn kindermeisje, of hoe zal ik het noemde 'Goevernante' vind ik wel mooi. Net zoals Mary Poppens, lief, aardig iemand om op verliefd op te worden, ze ook een poedelhondje. Ze was een kinderliefde maar het eerst dat ik gevoelens begon te krijgen. Ik weet niet hoe maar toch leuk om er langs deze manier weer aan terug te denken.

maandag 18 juli 2011

Mijn oude school

Het Thorbecke college, dat was de school waar ik op gezeten heb. Een leuke school, mooie gebouw en ik zat op de avondschool. Overdag werken en in de avond bijscholing. het werken moest wel want ik wilde een brommertje bij elkaar sparen, wat goed gelukt was. 
Ik had een aardig vakkenpakket, Duits, Engels en Nederlands en geschiedenis, dat was een leuk vak wen dat lag me wel. Ik weet zelfs de naam van de leraar, dhr. Hendriks, een toffe vent. Frans had ik niet omdat ik dat in Maatsricht heb gehad, dat heette de lagere detaille handelschool voor mijn middenstand diplima....en gehaald! Mijn vader wilde eigenlijk dat ik daarna naar de hogere hotelschool zou gaan doen maar dat is er niet van gekomen.Ik heb er al met al veel van geleerd.
Nu heet de school, het Stedelijk-Arnhem, leuk te horen dat de dochter van Ber nu op die school zit.
Nu nog even mijn rapportcijfers....Nederlands-9, Duits-8.

maandag 11 juli 2011

Kyra, zo heette onze hond vroeger

We kregen hem als pup, een vrouwtje en we allemaal gelijk verliefd op haar. Ze ging ook mee met al onze verhuizingen want we hebben nogal op wat plaatsen gewoons. In Zetten in de Hoofdstraat 15a...en nu is het schijnbaar 92 geworden, een grote kasteel woning. Klik op hier
Ik vond het heerlijk te gaan wandelen met hem langs de wegen, de polders, de weilianden en ik was dan ueren onderweg. Het was een dier dat ook dol was op mij. Ik ben ook een echte dierenliefehebber...

En dan nog een nieuwtje, na het eten zet ik altijd eten in de bosjes....en weet je wie dat lekker vindt? Een vosje, vanochtend hebben we het gezien. Het was grijs dus we denken een ouder vosje. Dus beste lezers, bij deze kan ik zeggen dat ik weer een hondje heb! We hebben op de Langeber 1-2 allemaal gezien, erg mooi, de natuur zo dicht bij ons.