dinsdag 30 augustus 2011

Echte liefde.....

Het klinkt raar maar het is echt waar, eigenlijk is het gewoon zo dat mijn echte liefde Marieke is. Ik ken haar eigenlijk al zo'n 10 jaar. Mooi meisje, vroeger klein tenger, lief, aardig, bloed mooi, een echt 'mokkeltje'.  Ze is wat veranderd de afgelopen jaren zoals bij iedereen, er komen wat kilootjes bij maar dat maakt haar eigenlijk nog mooier en liever dan ze is.
Ik zie haar regelmatig en belt me ook, ik kom haar eigenlijk overal tegen...zo gaat het ook in de liefde, soms gaat het gewoon vanzelf.

donderdag 25 augustus 2011

Weekend millionairs / bilnonairs

Nu, ik moet zeggen dat ik me daar ook toe onder voel, een rijke vent die niks tekort kom. Een gelukke man. Ik heb gewerkt bij de Heidemeij maatschappij en was werkzaam bij de afdeling ruilverkaveling, ik gaf daar leiding. Als je ergens werkt, voel je ook betrokken en mede eigenaar. De man die voor me er werkte vond dat ik zijn baantje maar eens moet overnemen. Er zijn altijd mensen in mijn leven geweest die kwaliteit in me zagen en dat ik verantwoording aan kon.
Hierbij een kaart waar ik me dan mee bezig hield of heel intressant vond.

woensdag 24 augustus 2011

Vaders wens: Guam voor Romke

Toen ik nog niet geboren was maar wel in aantocht en hij al wist dat ik een ventje zou worden, zou hij me wel wat achterlaten. Hij had het in zijn verhalen over een mooi eilandje Guam. Daar viel van alles te beleven wat een dappere jongen zich kon wenzen.
Wat ik me daarbij voorstelde is een soort Papillon die zo zijn eigen leventje kon opbouwen, een mooi vrouwtje, klimaat, blauwe zee en zo meer. Wat zou het mooi geweest zijn als mijn vaders wens ooit uitgekomen was. Daar lag ook veel oude legervoertuigen waar je wel wat leuks mee kon doen als een artiest als ik. Zo zijn er genoeg mensen die eigenlijk een eiland gebruikte als een nieuwe toekomst, denk b.v. maar aan Napoleon. Dat ben ik niet, wel een bescheide vent met idealen die ik nooit wil verliezen.

woensdag 3 augustus 2011

Weekend miljonairs

AGFA GEVEART fotografisch laboratorium ontwikkelcentrale Conradweg in Arnhem. Ik heb daar 3 jaar gewerkt. Wat mij betreft is dat mijn eigendom, dus als je het hebt over rijke mensen, hoor ik daar ook bij. Dus geen weekend miljonair maar een echte. Romke-Jan fotografiasch laborant en administratief medewerker, dat staat in mijn paspoort bij beroep. Een man die ook innerlijk veel rijkdom heeft.

Ik wil nog eens een echte mer groothoeklens en waar ik diagfragma kan instellen. Ik ben ook van de tijd van de Dia's, met statief en diaprojector. Eerst een een camera en wat ik graag zou willen is een echte zoals op het plaatsje.