zondag 13 april 2014

Terug in de tijd....

Even terug in de tijd, toen ik 16 / 23 jaar was .... aan de Apeldoornseweg 146, Arnhem

Het was eigenlijk best deftig thuis, mooi klassieke inventaris met schilderij van Mesdag, B.C. Koekoek, landschappen, bootjes, onder in souterrain daar woonde de ik, bij papa en mama thuis, Greg en Hermien hadden een kamertje en ik het souterrain. Ik was toen 17 jaar en zat op de Thorbecke gemeenschap, avond college.Overdag werkte ik bij de Agfa en mijn broertje Gregory ging naar Lorenzcollege.

Eertse verdieping Geertje Buitenhuis, kunstenaar woonde daar met zijn gezin. Peter Voorthuizen woonde daar later, de vader was eigenlijk een oliemagnaat. Die hadden een broer en zus `.... en die zus was me toch een stuk joh, was ik gelijk verliefd op...`. Beetje volumineus maar ik vond het een fijne vrouw.

Bovenste verdiepeing was leeg maar daar kwam een jongen en die heette Han -wat leuk, die herinneringen komen in een keeer boven- en die kreeg weer wat mijn zus, en dat kwam goed uit want had het snel met mannen. Die kon ook gelijk houden van Boris Jelsink en Mark knöpfler van de Dire Straights  ....  genoeg zo   <Romke lacht hard en loopt naar buiten na een de editor een flinke klap op de schouder gegeven te hebben met > "... volgende keer verder" .