donderdag 25 mei 2017

Thank you USA students

Het was een feest, het uitwisselings program met de studenten uit de USA en de HAN, dat ze een dagje op do Posthoorn mee konden lopen en ik gastheer kon zijn.
 



zondag 21 mei 2017

Mooie zomer 1975

Dat was nog eens een mooie zomer, 1975, ik heb een zweefvliegtuig cursus gehad in Terlet. Ik ging met mijn broodtrommel met boterhammen met kaas. en melk in een flesje.
Ik zat in het sein station, en toen nam ik zelf ook maar eens les, en hoop je natuurlijk dat je slaagt. Ik had twee instructeur, Nanneberg en Fridjov Hoekel. Het vliegtuig heette, 'de Rhon', en dat was allemaal voor 80 gulden per seizoen, dat was toe erg veel geld.
Ik heb toen mijn brevet gehaald, er was ook een zweefvliegtuig loods, er was ook een restaurant waar we briefing hielden.
Na die zomer leerde ik zelfstandig vliegen. Ik kreeg toen een blauw boekje mee, een soort logboek



dinsdag 2 mei 2017

Mijnj musuem

Ik heb een eigen kast maar dat is meer een museum, daar staan mijn dierbare spullen in maar ook de meest kostbare, b.v. het boek van Buffalo Bill. Dat was een pelsjager maar ook een dappere held. Ik voel me erg betrokken bij hem, want ik ben ook een soort Buffalo Bill.


Uitstrooien, mijn as

Als ik later eens uit de tijd ben, vind ik het een hele mooie gedachte als ik begraven wordt maar misschien ook als ik gecremeerd wordt maar belangrijker, dat mijn as wordt uitgestrooid over de wilde oceaan, de zeven wereld zeeën en oceanen.
http://www.asverstrooiingnoordzee.nl/

Dan ben ik ook dicht bij het legende schip, de vliegende Hollander, dan leef ik voort op een manier die bij me past. Gregory mag het ook als hij op grote oceaan is, moeten we later nog eens op terug komen en bespreken ....


Dit zou ik kunnen zijn, kapitein Romke