zondag 23 juli 2017

Houdini, de boeien koning .... en mijn bijna verdrinkingsdood verhaal

Houdini, de boeien koning, wie kent hem niet?  In ieder geval van de mensen van onze leeftijd. Het was een miserie, hoe hij uit alle boeien kon ontsnappen, zelf als hij onder water was.

Ik zelf het eigenlijk ook een beetje, ik ben eens met mijn auto onderwater geraakt en ik zat klem, met de auto op zijn kop onder water. Het kwam eigenlijk doordat de schoenveters tussen de pedalen bleven hangen, en daarom doe ik nog steeds mijn veters in de schoenen. Ik dreigde bijna te verdrinken. Mijn broer heeft me toen los kunnen maken maar ik ben wel even buiten westen geweest. Eerst kreeg mijn broer niet goed los, is toen naar een boerderij gegaan en die hebben geholpen en toen ook de politie gebeld. Uiteindelijk ben ik naar het bureau gebracht en heb ik daar kunnen douche en schonen klere3n kreeg. Ik ben eigenlijk net ontsnapt van een verdrinkingsdood.

 Het was een groot probleem, en ik ben bang dat toen eigenlijk mijn psychische problemen begonnen zijn. Niet lang daarna was ik opgenomen in een gesloten unit en mijn geschiedenis met de psychiatrie begon. Na een tijd, van goed gedrag mocht ik weer naar buiten. Verder is het apart, dat ik eigenlijk alles wel zo geaccepteerd heb, ik ben nog steeds op niemand boos wat andere patiĆ«nten wel hebben, zo ben ik niet.

Als je naar deze foto kijkt is het eigenlijk precies hoe het was -en dan schrik er toch nog wel een beetje van- maar dan met een grijze eend.