vrijdag 29 september 2017

Romke weer even herrenigd met Arnhem

Hier heb ik een lange tijd gewoond, Spijkerlaan 66, en was was het leuk en de mooiste tijd van mijn leven, complete vrijheid .... ! Wat een avonturen, te veel op op te noemen en dat komt wel een keer.
Zie op deze LINK
 

Bij mijn vertrek is het goed om Arnhem even toe te zwaaien, en dat doe je zo !
 
Mijn Stamcafe, Metropool, jammer dat de biljart er niet meer staat, ik heb er in mijn jonge jaren vele mooie en lange  tijden doorgebracht.

zondag 10 september 2017

Nachtrust

Early to bed, and early rise makes a man health, wealthy and wise
Early to bed
And early to Rise
Makes a man healthy
Wealthy and Wise

Toezicht bij verlate Groenwerk en de REUZE BOVIST

"Ik heb weer een diploma >>>> jippie"
 
 
 
En ja hoor, ik heb weer een diploma er bij, gekregen van Ber. En dat heb ik ook verdiend. Met het wegvallen van beheer groenwerk moet er toch iemand zijn die het bij houdt, en dat doe ik.
Hier onder wat foto's waarom ik er zo goed in ben.
 
 

Aan Marjaleena, het ligt er verlaten bij,
je Groenwerk maar niet helemaal,
ik hou een oogje in het zijl hoor, wordt snel maar weer beter







 
En wat ziet mijn oog? Ja hoor, een REUZE BOVIST, wellicht wel de grootste van de hele wereld, en met deze foto wordt ik nog wereld beroemd. .

 

maandag 4 september 2017

James Bond, de nieuwste film en Jules Verne

Hij gaat het weer doen, ondanks alle reacties, hij peinsde er eerst niet over maar nu is hij enthousiast. Dat is heel belangrijk, James Bond is een geweldig succes verhaal.
De James Bond verhalen zijn waar gebeuren verhalen en zijn te boek gesteld, vaak in relatie tot Rusland. Ian Fleming heeft indertijd die verhalen geschreven, dezelfde Fleming die de penicilline heeft uitgevonden. Soms blijkt het allemaal nog echt gebeurt te zijn,. van legende naar ware gebeurtenissen.
Beetje het zelfde kapitein Nemo van Jules Verne, en Omar Sheriff wat toe acteur. Het schip heette de Nautilus en heet 100 mijl onder zee, net als zo veel andere verhalen. Er is ook een verhaal van de raket naar de maan, en dat is ook echt gebeurt. En vervder vermoed ik iets, over het reis naar de middelpuntr van de aarde waar ze dinosaurus tegenkomen. En ik vermoed dat het nog een keer echt waar zal zijn: dat is mijn voorspelling. Je weet maar nooit.