woensdag 27 december 2017

Grootvader van Romke

Die ging vanuit Dokkum naar Amerika en is een Amerikaan geworden. En daarom ben ik én indiaan én cowboy. Ik ga dan naar Clondike en naar goudzoeker, bij rivier de Yukon. Dat is allemaal vast gelegd in de geschiedenis, dat ik op mijn kamer een dossier heb met daarin alle documenten van mijn familie, dat word opgetekend door Jack London. Dat wordt allemaal verzameld voor mijn museum. Zo schrijft hij boeken en de geschiedenis van mij en wordt wereld beroemd.

maandag 25 december 2017

Romkes Kerst Boodschap

Lieve allemaal.
 
Mijn kerst boodschap is dat ik alle mensen wil bedankt voor het aannemen van mijn wijze raad, mijn humor, mijn blijheid en ik hoop dat ik dit jaar ieders wereldje een beetje blijer heb kunnen maken.
Ik wil natuurlijk ook veel mensen bedanken zoals mijn lieve broertjes en vriendin Gregory en Ineke en ook Wendy en Laura dat ze zorgen dat ik zo'n goed leventje heb.
 
Ik wens iedereen een prachtig 2018 met vele mooie momenten en alles wat je van plan bent, ook uit gaat komen. Ook aan alle jongens en meisjes van de ProPersona leiding, maak er wat moois van en mocht het nodig zijn ook voor 2018 sta ik klaar om iedereen van raad en daad bij te staan en zal natuurlijk alles opsieren met mijn kunstwerken.

 And to all my friers around the world, also to you,
the most and best Chritsmas wishes to you
and a wonderfulll 2018 and don't forget:
 
A Smile A day Keeps The Shrink Away

 




Leuke reactie

Hoi Romke,
Ik zag je blog voorbij komen op het intranet van Propersona.
Bij deze wil ik jou en iedereen op de posthoorn een heel fijn 2018 wensen!
doe je ze de groetjes daar??

Groetjes, Lotte


maandag 18 december 2017

Me and my Pall

Op ziekenhuis bezoek, even bijkomen. Ik was vergeten even goed voor me zelf te zorgen, met wat infuus, dagelijkse kroketten en frikadellen was ik er weer snel boven op.
Een paar dagen later werd ik weer opgehaald. Ik denk dat het gewoon buikgriep was, maar ze hebben me wel gered. De lieven zusters en broeders van CWZ hebben me er weer snel boven op geholpen.
 

woensdag 13 december 2017

Ik ben naar CWZ geweest, een verhaal.

Ik ben opgenomen geweest
En was het erg?
Ne hoor, ik heb me laten verwennen met frikadellen en broodjes kroket, wat fijn.
Ook tosties. En een eigen soort vlaflip, warme maaltijden.

Ik was er omdat ik een 'aanval' kreeg vanwege mijn leeftijd.
Het had te maken dat ik wat te weinig gedronken had.

Ik kreeg ook koffie, wat was het lekker, en wat waren de mensen lief. Ik was ook aardig want ik weet dat ik me moet aanpassen.

Ik had gespaard geld bij en ik heb het hele ziekenhuis door kunnen zwalken, het winkeltje en her restaurant. Ik ben een vrije jongen en ik mocht de TV aan doen.