woensdag 22 mei 2019

Auto ritje met nieuwe maatjes 'Monique'

Nog meer nieuws, ik ga waarschijnlijk een maatje krijgen die met mij ritjes wilt gaan maken, dat vind ik zo leuk, en ik weet nu al waar heen: de Veluwe, Openlucht museum, Dierentuin en zo meer.  Ik kijk er naar uit dat ik een keer een afspraak kan maken. En wellicht ook leuk om een keer samen de trein te gaan pakken.




Mijn vakantie-geld kado

Jippieeee,

mijn vakantie geld is binnen een mag een PLATEN SPELER kopen van Jaap mijn bewindvoerder. En ik heb het zo verdiend, want ik heb e zo hard voor gewerkt, 20 jaar lang in fabrieken gewerkt, dag en nacht. Maar nooit enige klachten van de staat want ik heb een Wajong uitkering.

Als tegen prestatie ruim ik mijn kamer heel goed op.





zaterdag 18 mei 2019

Nieuwe raketten.

Korte melding, over het lanceer platform in Huston. Hij kan alleen gelanceerd worden als de lucht geopend is, zonder bewolking.
Vroeger hadden ze het Aploo project, toen zijn ze op de maan geland, met Neil Armstrong, en toen zat John Glen in het buiten station, om contact te houden, en toen stapte ze uit de Eagle en toen zei hij 'small step for huma being but giant leap for mankind'

Wat had ik daar graag bij geweest op de maan, want ik ben ook erg nieuwsgierig wat er gebeurt in het heelal
Afbeeldingsresultaat voor rocket launch houston texas

zondag 12 mei 2019

Moederdag 2019


 
Vandaag is het Moederdag
En als ik aan mamma denk ......

"Nou mama speelde graag piano in de huiskamer .... en ze kon ook 'Liebes Traum' van Lizt zo mooi spelen, iedereen was stil, pappa had dan soms tranen in de ogen ( .... mensen die hier werken vergeten wel eens dat we uit een andere tijd komen en onze klassieken nog goed kennen)  .... en dit is zo mooi .... en verder valt er niet zo veel aan toe te voegen dan behalve intens luisteren ..... "

 
Zo ging dat thuis, en was gewoon.
 
Heerlijk dat Ber me even een half uurtje zo laat ....
 


 

zaterdag 11 mei 2019