zaterdag 25 februari 2017

Pension Stella Maris

Monkstown 4 Dublin, daar heb ik gewoont. Daar ben ik drie jaar gebleven. En toen heb ik bij twee broers bij een surfplankfabriekje werken en mocht ik oude spijkers uit oude planken halen. Dat kon ik heel goed. En toen kreeg 4 pond per periode. Dar kocht ik dan mijn shag van.
Ik woonde woonde bij een meisje die me versierde, en die ondehield me. Ik woonde bij haar in. En in de avond ginegn we wandelen en hout sprokkelen en naar de winkel.
Zei werkte als seveerster bij Mac Donald als serveerster.

zondag 12 februari 2017

Welcome to students of the USA


USA students come to see me .... jipppééééé

What great news, this year again -and this time for the forth time- the student exchang program of the HAN with our institute. We again can expect about 12 to 15 students and they all will come to see mee. And I will show them around but also talk about my dependency on 24/7 mental Healthcare.

http://www.usj.edu/

They learn about Healthcare, health systems but above all, have a peek in the Dutch-Style of Mental Health from the patient perspective.

The 25th of May we all wil be ready to give them a warm welcome.

Hopefully Bob and Elizabeth are going to be part of the group.

Laatste sneeuw

Lieve mensen, hier ben ik dan, w.s. in de laatste sneeuw van voorjaar 2017,
 
De foto is genomen door Alfons. Ik vind het een super plaatje, midden op het terrein waar ik zo vertrouwd ben. Ik ken iedereen, en iedereen kent mij en dat is voelbaar, ik ben hier vrij en veilig. Ook beschut tussen de bomen, de bossen en zo meer. En ook, ik heb het gevoeld dat we voorlopig nog hier zijn.
Op een avond, als ik even alleen ben bel ik gewoon even de receptie om ze een fijne dienst te wensen. Want het is voor hun ook niet altijd even leuk. Ze zeggen tegen mij dat ze het leuk vinden als ik even bel, een praatje maak en zo. Ze vertellen niet zo veel, want die gelegenheid krijgen ze niet omdat ik zelf nog veel aan het woord ben. En dat is gewoon zo, ik heb namelijk zo veel meegemaakt en kan iedereen ook van veel adviezen bedienen.
 
Nou, tot zo ver van een besneeuwde locatie
 


zaterdag 11 februari 2017

Mijn gedachten over Kreta


Dit zijn plaatjes van Kreta die ik heb uitgezocht, hier gaan nog veel goede herinneringen naar uit, lekker weer, temperatuur en mooie meiden. Ik was toen een jonge vent en zag er uit als een jonge God.